Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundige, of afgekort NOAB. NOAB is een branchevereniging voor kantoren die actief zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening en richten zich op MKB-ondernemers. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen. Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als norm in de branche. Het NOAB lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket aan eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. Assendelft & Misset is lid van NOAB, voor u de garantie voor bekwaam advies en vakkundig werk.

NOAB Partner

Alleen NOAB-gecertificeerde leden mogen het NOAB-kwaliteitskeurmerk dragen

Een NOAB-kantoor levert je de zekerheid voor een solide administratie van jouw bedrijf en jouw fiscale zaken. Het advies dat je krijgt is betrouwbaar, deskundig en van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, de controle van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding: een administratiekantoor of belastingadvieskantoor met het NOAB-keurmerk is dé garantie bij deze diensten. Bekijk hier de animatie van het NOAB-keurmerk.

Ben je op zoek naar deskundig en betrouwbaar financieel advies of hulp bij je boekhouding? Of je nu ZZP’er bent of MKB’er, kijk eerst of je administratie- of belastingadvieskantoor het NOAB-keurmerk heeft: dan weet je dat je goed zit. Assendelft & Misset is lid van NOAB, voor u de garantie voor bekwaam advies en vakkundig werk

NOAB Keurmerk

Voordelen NOAB-keurmerk voor MKB’er en ZZP’er

Wie het NOAB-keurmerk mag dragen, komt van goeden huize. Je kunt namelijk pas NOAB-gecertificeerd worden als je als administratie- of belastingadvieskantoor aan een zwaar pakket van eisen voldoet. En die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid. Alle kantoren die zijn aangesloten bij NOAB spreken de taal van MKB’ers en ZZP’ers: ze begrijpen je.

 

Bekijk de leveringsvoorwaarden van NOAB